Doorgaand verkeer op Hoofdweg afgesloten

In de week van 12 tot en met 15 april is geen doorgaand verkeer mogelijk op de Hoofdweg in Waverveen. De weg is dan op verschillende plekken afgesloten in verband met de aanleg van een nieuwe waterleiding. Ook enkele kruispunten met de Hoofdweg zijn dan afgesloten.

De komende maanden wordt de Hoofdweg volledig gerenoveerd

De hele weg wordt vernieuwd en op een aantal plekken verkeersveiliger gemaakt. De vervanging van de waterleiding is onderdeel van de renovatie.

Welke omleidingsroutes gelden tijdens de afsluiting?

De werkzaamheden vinden plaats op verschillende plekken langs de weg en op verschillende momenten. Vanaf maandag 12 april geldt dan een omleidingsroute voor het verkeer. Gedurende de week is ook het kruispunt Cliffordweg – Hoofdweg - Waverveensepad. Wanneer is nog niet exact bekend. Als het kruispunt is afgesloten geldt een iets andere omleidingsroute. 

De renovatie van de Hoofdweg duurt enkele maanden

Het vervangen van de waterleiding en stroomkabels is het begin van de werkzaamheden. Aansluitend wordt gewerkt aan de renovatie van de weg zelf. De verwachting is dat dit vanaf eind april gebeurt. De Hoofdweg is dan langere periode afgesloten voor doorgaand verkeer. De planning is het werk eind november 2021 af te ronden. Waar en wanneer de weg is afgesloten is altijd te vinden op de gemeentelijke website.

Meer weten?

Kijk dan op de pagina met werkzaamheden.