U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Aangevraagde evenementenvergunning A-categorie (week 9 – 5 maart 2021)

De burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvraag voor het houden van een evenement is ingediend:

Aangevraagde evenementenvergunning A-categorie
Datum Evenement/Aanvraag Tijdstip Locatie Activiteit
Zaterdag 4 september Shantyfestival 12.00 uur tot 18.00 uur Parkeerterrein sociaal cultureel centrum de Boei, Kerklaan 32 3645 EV in Vinkeveen Afsluiting parkeerterrein sociaal cultureel centrum de Boei in Vinkeveen

De aanvraag ligt voor een periode van 2 weken ter inzage bij vergunningverlening Integrale Veiligheid. U kunt een afspraak maken via iv@derondevenen.nl of 0297 - 29 16 16. Belanghebbenden kunnen hun reactie op de aanvraag in de vorm van een schriftelijke zienswijze kenbaar maken tot en met 12 maart 2021. Deze kan ingediend worden bij de burgemeester van de gemeente De Ronde Venen, afdeling Concernstaf - Integrale Veiligheid, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Graag onder vermelding van ‘zienswijze aanvraag evenement’. Informatie over deze aanvragen kunt u krijgen via 0297 - 29 16 16.