U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Aangevraagde exploitatievergunning (week 5 – 5 februari 2021)

De burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvraag exploitatievergunning is ingediend:

Aangevraagde exploitatievergunning
Adres Activiteit Opmerkingen
Bozenhoven 157, 3641 AE in Mijdrecht Woon-zorgcomplex Vestigen nieuw bedrijf

De aanvraag ligt voor een periode van 2 weken ter inzage bij vergunningverlening Integrale Veiligheid. U kunt een afspraak maken via iv@derondevenen.nl of 0297 - 29 16 16. Belanghebbenden kunnen hun reactie op de aanvraag in de vorm van een zienswijze kenbaar maken tot en met 19 februari 2021. Deze kan schriftelijk ingediend worden bij de burgemeester van de gemeente De Ronde Venen, afdeling Concernstaf – Integrale Veiligheid, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Graag onder vermelding van ‘zienswijze aanvraag exploitatievergunning’. Informatie over deze aanvraag kunt u krijgen via 0297 - 29 16 16.