Besluit om te anticiperen op de Verzamelwet hersteloperatie toeslagen (week 35 – 3 september 2021)

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 13 juli 2021 voornoemd besluit genomen. Dit besluit is gepubliceerd in het elektronisch Gemeenteblad.

Mandaat-, volmacht- en machtigingsbesluit De Ronde Venen 2021 Samenwerkingsovereenkomst MakerSpace Amstel & Venen

Onze mandaatbesluiten en een aantal andere besluiten van algemene strekking zijn ook te vinden op lokaleregelgeving.overheid.nl.

Officiële publicatie

De gemeente publiceert al haar verordeningen, beleidsregels en kennisgevingen op www.officielebekendmakingen.nl. Als service plaatsen we deze informatie ook op de gemeentepagina. Dit betekent dat alleen rechten kunnen worden ontleend aan de publicatie op www.officielebekendmakingen.nl (Gemeenteblad). Op lokaleregelgeving.overheid.nl vindt u onze beleidsregels en verordeningen die op dit moment gelden.