U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Mandaat- en volmachtbesluit Inkoop en Monitoring Utrecht West met betrekking tot inkoop Jeugdhulp en Wmo vanaf 2022 (week 23 – 11 juni 2021)

Het college van burgemeester en wethouders van De Ronde Venen heeft het Mandaat- en volmachtbesluit Inkoop en Monitoring Utrecht West met betrekking tot inkoop Jeugdhulp en Wmo vanaf 2022 vastgesteld. Dit besluit is bekend gemaakt in het elektronisch Gemeenteblad op 28 mei 2021 en is hier https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2021-166455.html te vinden. Het mandaatbesluit is ook te vinden op www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving.

Officiële publicatie
De gemeente publiceert al haar verordeningen, beleidsregels en kennisgevingen op www.officielebekendmakingen.nl. Als service plaatsen we deze informatie ook op de gemeentepagina. Dit betekent dat alleen rechten kunnen worden ontleend aan de publicatie op www.officielebekendmakingen.nl (Gemeenteblad). Op www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving vindt u onze beleidsregels en verordeningen die op dit moment gelden.