U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Mandaatbesluit (week 14 – 9 april 2021)

De burgemeester en het college hebben besloten het Mandaat-, volmacht- en machtigingsbesluit De Ronde Venen 2021 inkoopconvenant taalonderwijs en knm in de drie leerroutes inburgering U16-gemeenten vast te stellen. Dit besluit is bekend gemaakt in het elektronisch Gemeenteblad op 24 maart 2021 en is hier te vinden.

Leerlingenvervoer

Het college heeft besloten de 3de wijziging Beleidsregels leerlingenvervoer gemeente De Ronde Venen 2015 vast te stellen. Dit besluit is bekend gemaakt in het elektronisch Gemeenteblad op 2 april 2021 en is hier te vinden.

Officiële publicatie

De gemeente publiceert al haar verordeningen, beleidsregels en kennisgevingen op www.officielebekendmakingen.nl. Als service plaatsen we deze informatie ook op de gemeentepagina. Dit betekent dat alleen rechten kunnen worden ontleend aan de publicatie op www.officielebekendmakingen.nl (Gemeenteblad). Op www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving vindt u onze beleidsregels en verordeningen die op dit moment gelden.