U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Richtlijn voor uitbreiding terrassen horeca in openbaar gebied vanwege COVID-19 maatregelen (week 9 – 5 maart 2021)

Het college heeft op 16 februari 2021 besloten de Richtlijn voor uitbreiding terrassen horeca in openbaar gebied vanwege COVID-19 maatregelen en de daarop gebaseerde gedoogbeschikkingen uitbreiding terrassen te verlengen tot 1 november 2021. Dit besluit is bekend gemaakt in het elektronisch Gemeenteblad op 25 februari 2021 en is hier te vinden https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2021-58444.html

Officiële publicatie

De gemeente publiceert al haar verordeningen, beleidsregels en andere besluiten van algemene strekking op www.overheid.nl in een elektronisch Gemeenteblad. Als service naar onze burgers wordt deze informatie ook nog geplaatst op de gemeentepagina van deze krant. Dit betekent dat alleen rechten kunnen worden ontleend aan de publicatie van het elektronisch Gemeenteblad op www.overheid.nl (www.officielebekendmakingen.nl). Op www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving kunt u onze beleidsregels en verordeningen vinden die op dit moment gelden.