U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Tarieventabel 2021 voor schade als gevolg van ingravingen in verharding (week 4 – 29 januari 2021)

Het college heeft op 5 januari 2021 de Tarieventabel 2021 voor schade als gevolg van ingravingen in verharding vastgesteld. Dit besluit is bekend gemaakt in het elektronisch Gemeenteblad op 15 januari 2021 en is hier te vinden https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2021-13086.html.

Officiële publicatie

De gemeente publiceert al haar verordeningen, beleidsregels en andere besluiten van algemene strekking op www.overheid.nl in een elektronisch Gemeenteblad. Als service naar onze burgers wordt deze informatie ook nog geplaatst op de gemeentepagina van deze krant. Dit betekent dat alleen rechten kunnen worden ontleend aan de publicatie van het elektronisch Gemeenteblad op www.overheid.nl (www.officielebekendmakingen.nl). Op www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving kunt u onze beleidsregels en verordeningen vinden die op dit moment gelden.