U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Wet Milieubeheer (week 20 – 21 mei 2021)

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen maken, gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer (Wm) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat:

Zij een melding op basis van het Activiteitenbesluit hebben ontvangen van:
•    Gerrijn B.V. voor het adres:
Constructieweg 20 in Mijdrecht. De melding heeft betrekking op de uitbreiding van de opslaghal met 500m2.

•    Brabebo B.V. voor het adres:
Eerste Zijweg 2A in Mijdrecht. De melding heeft betrekking op het tijdelijk weer beschikbaar hebben van een eerder aan derden verhuurd opslagterrein.

•    Snoek Tuinen voor het adres:
Lange Coupure 1A in Abcoude. De melding heeft betrekking op herbouw van het bedrijfspand.

Voor de activiteiten van het hier vermelde bedrijf zijn landelijk geldende regels gesteld. Het is niet mogelijk om hierover zienswijzen naar voren te brengen, bezwaar in te dienen en/of beroep in te stellen.
Voor het inzien van meldingen op basis van deze algemene maatregel van bestuur dient u eerst een afspraak te maken bij:

Omgevingsdienst regio Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584BA Utrecht, elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Als u een toelichting wilt of de stukken wilt inzien, kunt u hiervoor een afspraak maken met een medewerker van team Bedrijfsvoering van de Omgevingsdienst, telefoon 088-0225000.