Wet Milieubeheer (week 51 – 24 december 2021)

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Ronde Venen maken, gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer (Wm) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat:

Zij een melding op basis van het Activiteitenbesluit hebben ontvangen van:
•    Bakkerij de Kruijf B.V. voor het adres:
Molmlaan 8A in Wilnis. De melding heeft betrekking op het veranderen van een bakkerij (Bakkerij de Kruijf B.V.) op het adres Molmlaan 8 A in Wilnis.

Voor de activiteiten van het hier vermelde bedrijf zijn landelijk geldende regels gesteld. Het is niet mogelijk om hierover zienswijzen naar voren te brengen, bezwaar in te dienen en/of beroep in te stellen.
Voor het inzien van meldingen op basis van deze algemene maatregel van bestuur dient u eerst een afspraak te maken bij:

Omgevingsdienst regio Utrecht, Archimedeslaan 6, 3584BA Utrecht, elke werkdag van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Als u een vraag heeft over de melding kunt u bellen of mailen met de Omgevingsdienst regio Utrecht. Dit kan via het telefoonnummer 088 – 022 50 00 of u stuurt een mail naar info@odru.nl met het zaaknummer Z/21/185330.