U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Wet milieubeheer (week 21 – 28 mei 2021)

Burgemeester en wethouders van gemeente De Ronde Venen maken, gelet op het bepaalde in de Wet milieubeheer (Wm) en de Algemene wet bestuursrecht (Awb), bekend dat zij een verzoek tot het opleggen van maatwerkvoorschriften hebben ontvangen:

Ontvangstdatum verzoek:19 april 2021
Inrichting: De Heertjes B.V.
Adres: Herenweg 53 in Vinkeveen
Betreft: lozen van bedrijfsafvalwater zonder geleiding door een vetafscheider

Ter inzage

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot de afdeling Juridische zaken en Vergunningverlening van de Omgevingsdienst regio Utrecht via 088 – 022 50 00. Het verzoek tot het opleggen van maatwerkvoorschriften ligt niet ter inzage en hier is geen bezwaar of beroep tegen mogelijk.