U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Wijziging van de Verordening Elektronische bekendmaking De Ronde Venen 2014

De raad heeft op 16 december 2020 besloten de Verordening Elektronische bekendmaking De Ronde Venen 2014 te wijzigen. Dit besluit is bekend gemaakt in het elektronisch Gemeenteblad op 22 februari 2021 en is hier te vinden  https://zoek.officielebekendmakingen.nl/gmb-2021-12678.

Officiële publicatie

De gemeente publiceert al haar verordeningen, beleidsregels en kennisgevingen op www.officielebekendmakingen.nl. Als service plaatsen we deze informatie ook op de gemeentepagina. Dit betekent dat alleen rechten kunnen worden ontleend aan de publicatie op www.officielebekendmakingen.nl (Gemeenteblad). Op www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving vindt u onze beleidsregels en verordeningen die op dit moment gelden.