Aanvraag evenementenvergunning A-categorie (Week 22 – 31 mei 2024)

De burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvraag voor het houden van een evenement is ingediend:

Aanvraag evenementenvergunningen A-categorie
Datum Evenement/Aanvraag Tijdstip Locatie Activiteit
November
Zondag 3 november 2024 Zilveren Turfloop 09.00 uur - 13.00 uur Start/finish Hoofdweg, 3641 in Mijdrecht

Tijdelijke wegafsluitingen:

• Hoofdweg vanaf de rotonde Oosterlandweg t/m de kruising Molenland/ Hoofdweg/de Hoef Oostzijde
  • Hoofdweg vanaf de Corn. Beerninckstraat tot en met de rotonde Oosterlandweg
  • Oosterlandweg tussen de rotonde Hoofdweg en Schattekerkerweg
  • Westerlandweg vanaf de kruising Molenland t/m de kruising Oude Spoorbaan
  • de Hoef Oostzijde vanaf de Hoofdweg tot de Oude Spoorbaan
  • Schattekerkerweg vanaf de Hoef Oostzijde t/m de Oosterlandweg en verder Tuinderslaan tot de opgang bij de Kerkvaart.

Deze aanvraag ligt voor een periode van 2 weken ter inzage bij vergunningverlening Veiligheid en Facilitair. U kunt een afspraak maken via E. iv@derondevenen.nl of T. 0297 29 16 16. Belanghebbenden kunnen hun reactie op deze aanvragen kenbaar maken tot en met 4 juni 2024. Deze kan ingediend worden bij de burgemeester van de gemeente De Ronde Venen, team Veiligheid en Facilitair, Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Graag onder vermelding van ‘reactie aanvraag evenement’. Informatie over deze aanvraag kunt u krijgen via T. 0297 29 16 16.