RECTIFICATIE Aangevraagde evenementenvergunning A-categorie (Week 9 – 25 februari 2020)

De burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvraag voor het houden van een evenement zijn ingediend:

Evenement/aanvraag

Tijdstip

Vrijdag 24 april tot en met maandag 27 april

Koningsdagactiviteiten

Diverse tijden

In de dorpen, Abcoude, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen en Wilnis

Versterkt geluid en afsluiting van diverse wegen, parkeerterrein(en) en plein(en)

De aanvraag ligt voor een periode van 2 weken ter inzage bij vergunningverlening Integrale Veiligheid. U kunt een afspraak maken via E. iv@derondevenen.nl of T. 0297 29 16 16. Belanghebbenden kunnen hun reactie op de aanvraag in de vorm van een schriftelijke zienswijze kenbaar maken tot en met 9 maart 2020. Deze kan ingediend worden bij de burgemeester van de gemeente De Ronde Venen, afdeling Concernstaf - Integrale Veiligheid, Postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Graag onder vermelding van ‘zienswijze aanvraag evenement’. Informatie over deze aanvragen kunt u krijgen via T. 0297 29 16 16.