U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Collegebesluit Beleidsregels ontheffing parkeerschijfzone nabij NS station Abcoude 2021 (week 46 – 13 november)

Het college heeft op 27 oktober 2020 de Beleidsregels ontheffing parkeerschijfzone nabij NS station Abcoude 2021 vastgesteld. U kunt de beleidsregels hier vinden. https://bit.ly/38pwM8A

Officiële publicatie

De gemeente publiceert al haar verordeningen, beleidsregels en andere besluiten van algemene strekking op www.overheid.nl in een elektronisch Gemeenteblad. Als service naar onze burgers wordt deze informatie ook nog geplaatst op de gemeentepagina van deze krant. Dit betekent dat alleen rechten kunnen worden ontleend aan de publicatie van het elektronisch Gemeenteblad op www.overheid.nl (www.officielebekendmakingen.nl). Op www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving kunt u onze beleidsregels en verordeningen vinden die op dit moment gelden.