U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Aangevraagde exploitatievergunning (Week 42 – 16 oktober 2020)

De burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvraag exploitatievergunningen is ingediend:

Aangevraagde exploitatievergunningen
Adres Activiteit Opmerkingen
Geinplein 3, 1391 JN in Abcoude Sporthuis Abcoude Vestigen nieuw bedrijf

De aanvraag ligt voor een periode van 2 weken ter inzage bij vergunningverlening Integrale Veiligheid. U kunt een afspraak maken via iv@derondevenen.nl of 0297 29 16 16. Belanghebbenden kunnen hun reactie op de aanvraag in de vorm van een zienswijze kenbaar maken tot en met 30 oktober 2020. Deze kan schriftelijk ingediend worden bij de burgemeester van de gemeente De Ronde Venen, afdeling Concernstaf – Integrale Veiligheid, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Graag onder vermelding van ‘zienswijze aanvraag exploitatievergunning’. Informatie over deze aanvraag kunt u krijgen via 0297 29 16 16.