U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Mijdrecht, verkeersbesluit voor het instellen van een voetgangerszone en een verplichte rijrichting en het aanwijzen van twee gehandicaptenparkeerplaatsen (week 44 – 30 oktober)

Aanleiding

Na het gereedkomen van de bouwwerkzaamheden aan supermarkt Boni is het plein voor de Janskerk opnieuw ingericht. Het plein is na de herinrichting niet meer bestemd voor parkeren van voertuigen. Voor minder valide bezoekers van de Janskerk en de begraafplaats wordt het mogelijk om op korte afstand te parkeren.

Besluit

Burgemeester en wethouders besluiten om een zone voetgangersgebied in te stellen op het Kerkplein te Mijdrecht door het plaatsen van één bord G7-ZB met onderbord de tekst ‘fietsers en verkeer (t)rouwdiensten toegestaan’ en 1x aan het begin van de voetgangersverbinding, zijde Burgemeester Haïtsmaplein met op het onderbord de tekst ‘fietsers en laden/lossen Boni toegestaan’. Tevens besluiten wij tot het instellen van twee algemene gehandicaptenparkeerplaatsen, door het plaatsen van een verkeersbord E06, en het plaatsen van een verplichte rijrichting D5l met onderbord ‘uitgezonderd fietsers en verkeer (t)rouwdiensten’ op kruising Kerkstraat-Kerkplein en een inrijverbod C2 met hetzelfde onderbord op de kruising Helmstraat-Kerkplein. Alle genoemde maatregelen zijn weergegeven op de bij dit besluit behorende ontwerp.

Het volledige verkeersbesluit kunt u lezen op www.officielebekendmakingen.nl.