U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Aangevraagde exploitatievergunning (Week 39 – 25 september 2020)

De burgemeester maakt bekend dat de volgende aanvraag exploitatievergunningen is ingediend:

Aangevraagde exploitatievergunningen
Adres Activiteit Opmerkingen

Raadhuisplein 10
3641 EE in Mijdrecht

IJssalon/lunchroom Vestigen nieuw bedrijf

De aanvraag ligt voor een periode van 2 weken ter inzage bij vergunningverlening Integrale Veiligheid. U kunt een afspraak maken via iv@derondevenen.nl of 0297 29 16 16. Belanghebbenden kunnen hun reactie op de aanvraag in de vorm van een zienswijze kenbaar maken tot en met 9 oktober 2020. Deze kan schriftelijk ingediend worden bij de burgemeester van de gemeente De Ronde Venen, afdeling Concernstaf – Integrale Veiligheid, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Graag onder vermelding van ‘zienswijze aanvraag exploitatievergunning’. Informatie over deze aanvraag kunt u krijgen via 0297 291616.