Verleende omgevingsvergunningen (week 43 – 22 oktober 2019)

omgevingsvergunning, 22-10-2019

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de navolgende omgevingsvergunningen zijn verleend:

Globale locatie

Zaaknummer

Datum verzonden

Vinkenkade 5, Vinkeveen

Het plaatsen van 2 dakkapellen

Z/19/144684

14 oktober 2019

Prins Johan Frisostraat 46 in Baambrugge

Realiseren van een erker aan de voorgevel

Z/19/144481

17 oktober 2019

Burgemeester Padmosweg 101 in Wilnis

Nieuwbouw bedrijfswoning met bedrijfsruimte

Z/19/143760

14 oktober 2019

Belanghebbenden die rechtstreeks in hun belang zijn getroffen, kunnen binnen een termijn van zes weken na de verzenddatum van de vergunning een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan er, als er tegen het besluit bezwaar is gemaakt, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA   Utrecht. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. Van de indiener van een verzoek om voorlopige voorziening wordt door de rechtbank griffierecht geheven.

Globale locatie

Zaaknummer

Datum verzonden

Vinkeveen: Groenlandse Kade 71

Realiseren van 4 appartementen

-Bouw

-Handelen in strijd met regels Ruimtelijke Ordening

Z/19/142752

24-9-2019

Belanghebbenden die rechtstreeks in hun belang zijn getroffen, kunnen binnen een termijn van zes weken na de verzenddatum van de vergunning een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht. Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan er, als er tegen het besluit bezwaar is gemaakt, een verzoek om voorlopige voorziening ingediend worden bij de Rechtbank Midden-Nederland, Afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. Dit verzoek dient vergezeld te gaan van een afschrift van het bezwaarschrift. Van de indiener van een verzoek om voorlopige voorziening wordt door de rechtbank griffierecht geheven.