Ophaalmomenten afval 2020 bekend

De ophaalmomenten van het afval in 2020 zijn al bekend. Er zijn wijzigingen in de ophaalmomenten van het gft- en pmd-afval. Kijk op de website of app van Mijnafvalwijzer om te zien wat dit voor uw straat betekent.

Mijnafvalwijzer is een handige hulpmiddel waarmee u weet wanneer u uw afval aan de straat kan zetten. U vindt Mijnafvalwijzer in uw Appstore, Google Playstore of in de Microsoft store. Of op de website www.mijnafvalwijzer.nl. Mijnafvalwijzer vervangt per 2020 de afvalkalender.

Zowel op de website als in de app kunt u handige meldingen inschakelen. U krijgt dan een seintje op uw telefoon als u een container of de pmd-afvalzakken buiten moet zetten. Ook kunnen we u zo informeren over bijvoorbeeld extra ophaalmomenten van het gft-afval in de zomermaanden of over wijzigingen in routes bij noodweer. Via de website kunt u ook het jaaroverzicht van de kalender uitprinten.

Heeft u geen toegang tot Mijnafvalwijzer via app of website? Dan kunt u een geprint exemplaar ophalen in het gemeentehuis of bij een van de servicepunten. Deze liggen vanaf 25 november voor u klaar. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum via telefoon: 0297 29 16 16 of e-mail: kcc@derondevenen.nl.

Mijnafvalwijzer.nl

Download de mijnafvalwijzer app