Heeft u al Mijnafvalwijzer? Meld u aan voor het einde van het jaar!

Mijnafvalwijzer vervangt per 2020 de afvalkalender. Meld u daarom uiterlijk in december 2019 aan voor de app Mijnsfvalwijzer.

Mijnafvalwijzer is een handig hulpmiddel waarmee u weet wanneer u uw afval aan de straat kan zetten. Veel inwoners gebruiken al de website of de app. Mijnafvalwijzer vervangt per 2020 de afvalkalender. Meld u daarom uiterlijk in december 2019 aan.

U vindt Mijnafvalwijzer in uw Appstore, Google Playstore of in de Microsoft Store. Daarnaast kunt u deze ook vinden op de website www.mijnafvalwijzer.nl. Vul uw postcode en huisnummer in op de website of app en u heeft direct toegang tot uw persoonlijke afvalkalender. Wilt u een seintje krijgen als u een container aan de straat moet zetten? Dat kan. U kunt eenvoudig meldingen aanzetten. Zo weet u precies wanneer u uw container of PMD-afvalzakken buiten moet zetten. Ook kunnen we u zo informeren over wijzigingen in routes, bijvoorbeeld als er niet gereden kan worden vanwege noodweer, of als er inhaaldagen zijn in verband met feestdagen. Vanaf halverwege december staan de ophaalmomenten van 2020 in de app en op de website.

Heeft u geen toegang tot Mijnafvalwijzer via app of website? Dan kunt u een geprint exemplaar ophalen op het gemeentehuis of bij een van de servicepunten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum via telefoon: 0297 29 16 16 of e-mail: kcc@derondevenen.nl.

AfvalWijzer