U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Informatie over het coronavirus

Contact of bezoeken

Toon deze locatie op de kaart Croonstadtlaan 111
3641 AL Mijdrecht

Nu gesloten.

Morgen open van 08:30 tot 13:30

Alle openingstijden

Afspraak maken  Contact en openingstijden

Introtekst coronavirus

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor de inwoners, ondernemers en instellingen van De Ronde Venen. De gemeente houdt u in deze bijzondere situatie zo goed mogelijk op de hoogte over wat de gemeente doet én wat u zelf kunt doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan.

Onderwerpen coronavirus

• Updates over het coronavirus

Actueel Lees hier de laatste updates over het coronavirus. Deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

• Dienstverlening van de gemeente

Contact en openingstijden Wanneer is het gemeentehuis geopend? Kan mijn afspraak bij de gemeente gewoon doorgaan?

• Dashboard coronavirus

Nieuwsberichten Het dashboard coronavirus geeft informatie over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland en in de regio Utrecht. Met deze informatie kunnen eerder signalen van een toename van de verspreiding van het virus worden opgepikt.

• Regelingen Coronavirus voor ondernemers

Subsidies en vergoedingen voor instellingen Ondernemers staan voor grote uitdagingen om de economie zoveel mogelijk draaiende te houden, nu en in de toekomst.

• Horeca en evenementen

Alcohol tijdelijk schenken Als gevolg van het oplopende aantal besmettingen moeten sociale contacten zoveel mogelijk beperkt worden. Daarom is besloten de horeca vanaf 14 oktober 2020 om 22.00 uur te sluiten. Ook de meeste evenementen zijn verboden.

• (Dringende) vraag over zorg?

Zorgen voor iemand Heeft u een zorgvraag of zorg nodig? Het Kernteam staat voor u klaar.

• Vragen over het coronavirus?

Gemeentegids Wat kunt u zelf doen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen? En welke maatregelen neemt de overheid?

• Information in English

Gemeentegids Questions about the novel coronavirus? Click here for more information.

• Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Utrecht

Bekendmakingen De overheid heeft een reeks maatregelen genomen. Overtreding van de maatregelen is strafbaar. Om de maatregelen te kunnen handhaven, heeft de voorzitter van de Veiligheidsregio Utrecht een noodverordening ingesteld.