U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Dashboard coronavirus

Het coronadashboard laat zien hoe het met de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland gaat. Veel cijfers en grafieken zijn ook per gemeente beschikbaar. Het dashboard heeft een nieuwe homepage met meer ruimte voor uitleg over de cijfers.

Sinds juni 2020 kunnen Nederlanders op het coronadashboard met behulp van cijfers en grafieken de ontwikkeling van het coronavirus volgen. Dagelijks zijn er nieuwe cijfers over onder andere ziekenhuis- en IC-opnames en het aantal besmettingen. Ook zijn er cijfers over besmettingen in verpleeghuizen, onder thuiswonende 70-plussers en in de gehandicaptenzorg. Het dashboard geeft bovendien een overzicht van de geldende maatregelen en laat zien hoe de maatregelen nageleefd worden. Het dashboard publiceert ook dagelijks de cijfers over de voortgang van het vaccinatieprogramma.

Over het dashboard

Op het dashboard vind je snel per gemeente en veiligheidsregio de dagelijkse cijfers over besmettingen en ziekenhuis- en IC-opnames en informatie over het geldende risiconiveau.