Noodopvang voor kinderen van ouders met cruciale beroepen

Waar kunnen kinderen van ouders die in cruciale beroepen of vitale processen werken terecht?

Kinderen van ouders die in cruciale beroepen of vitale processen werken, kunnen in principe op de eigen school, kinderopvang of bij de eigen gastouder terecht. Gemeenten zijn aangewezen om de noodopvang te coördineren. De Ronde Venen heeft hierover contact met onze kinderopvangorganisaties, gastouderbureaus, gastouders, buitenschoolse opvanglocaties en scholen. Afgesproken is - indien nodig - wekelijks te overleggen met vertegenwoordigers van alle organisaties. Nu is er voldoende capaciteit en wordt opvang op alle bestaande locaties geboden.

• Als u vragen heeft over noodopvang van een kind tussen 0-4 jaar: neem contact op met uw eigen kinderdagverblijf.
  • Als u nog geen gebruik maakte van kinderopvang, neem dan contact op met de locatie van uw voorkeur.
  • Als u vragen heeft over de noodopvang van een kind tussen 4-12 jaar: neem contact op met de basisschool van uw kind.
  • Als u er niet goed uitkomt: neem dan contact op met de gemeente via 0297 29 16 16.