U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Nieuwsberichten april 2020

• Koninklijke onderscheiding voor elf inwoners

24 april 2020

Elf inwoners van De Ronde Venen zijn vrijdagmorgen 24 april door burgemeester Maarten Divendal van De Ronde Venen gebeld om hen te feliciteren met de koninklijke onderscheiding die ze ontvangen. Ook belde de burgemeester een inwoonster van Amsterdam, zij krijgt een lintje voor haar vrijwilligerswerk in Abcoude. In verband met de coronamaatregelen worden de lintjes later dit jaar uitgereikt. Elf personen zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, één tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

• Bied uw afval vóór 7.30 aan

24 april 2020

Ook in tijden van corona halen we uw afval gewoon op. U helpt onze medewerkers als u uw containers en pmd-zakken op de juiste tijd aanbiedt. Dat is op de inzameldag vóór 7.30 uur. Dank voor uw medewerking!

• Gemeentehuis en afvalbrengstations gesloten op Koningsdag

23 april 2020

Het gemeentehuis en de afvalbrengstations zijn gesloten op Koningsdag, maandag 27 april. Dinsdag kunt u er gewoon weer terecht.

• Woningsdag en Balkoningsdag op 27 april

23 april 2020

Geen vrijmarkten, fanfare-optochten, Oranjebals of andere evenementen ter viering van de 53e verjaardag van de koning. In verband met de coronamaatregelen wordt Koningsdag in de huiskamer, de eigen tuin of op het balkon gevierd: Woningsdag of Balkoningsdag.

• Houd uw oude spullen even thuis alstublieft

09 april 2020

Lange files en wachttijden bij de afvalbrengstations, geïrriteerde bezoekers, te weinig verwerkingscapaciteit en overbelaste medewerkers.

• Gewijzigde papierinzameling in april

09 april 2020

In de maand april wordt het papier in de kernen op een andere dag opgehaald. Reden hiervoor is het coronavirus.

• Kunt u één uur per week huiswerkbegeleiding geven?

09 april 2020

Jongerenwerk De Ronde Venen is op zoek naar vrijwilligers die scholieren helpen met de lesstof.

• Nieuws en mededelingen van de gemeente vanaf 6 april in De Groene Venen

01 april 2020

Officiële mededelingen en nieuws van de gemeente vindt u vanaf 6 april in weekblad De Groene Venen. Tot 31 maart 2020 verscheen de gemeentepagina in het Witte Weekblad De Ronde Venen.