Gemeentehuis De Ronde Venen alleen in de ochtenden open

Gemeente De Ronde Venen past de openingstijden van het gemeentehuis aan. Vanaf donderdag 2 april is het gemeentehuis in Mijdrecht op doordeweekse dagen tot 12.30 uur open. Alleen bezoekers met een afspraak kunnen op het gemeentehuis langskomen. Telefonisch blijft de gemeente op de gebruikelijke openingstijden bereikbaar. De openingstijden van de afvalbrengstations veranderen ook niet.

De openingstijden van het gemeentehuis worden aangepast in verband met het coronavirus, voor de veiligheid van inwoners en medewerkers. De aanpassingen zijn in lijn met de landelijke maatregelen om zoveel mogelijk thuis te blijven. In het gemeentehuis zijn voorzieningen aangebracht om te zorgen dat iedereen minimaal 1,5 meter afstand tot anderen kan aanhouden. Uiteraard is de gemeente inwoners in geval van spoed nog graag van dienst. U kunt hiervoor het beste telefonisch een afspraak maken via 0297 29 1616.

Regel uw zaken online via www.derondevenen.nl

Veel zaken met de gemeente kunt u ook online regelen. Denk aan het doorgeven van een verhuizing, het aanvragen van een uittreksel of het doen van een geboorteaangifte. Kijk op www.derondevenen.nl of u uw zaak online kunt regelen.

Telefonische openingstijden

Telefonisch blijft de gemeente, óók voor zaken die geen spoed hebben, bereikbaar volgens de gebruikelijke tijden: van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Heeft u een afspraak in het gemeentehuis?

Volg dan de maatregelen van het RIVM zoveel mogelijk op:

• Houd 1.5 meter afstand.
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
  • Blijf thuis bij (milde) gezondheidsklachten. Annuleer uw afspraak dan door te bellen naar 0297 29 1616.