Ophaalmomenten 2021 staan in Mijnafvalwijzer

Wilt u weten wanneer het verschillende afval wordt opgehaald in 2021? Kijk voor de ophaaldata op Mijnafvalwijzer. Sinds 2020 vervangt Mijnafvalwijzer de papieren afvalkalender. In deze digitale afvalwijzer staan altijd de actuele ophaaldagen. En u kunt meldingen ontvangen wanneer u de container aan de weg mag zetten. 

U vindt Mijnafvalwijzer in uw Appstore, Google Playstore of in de Microsoft store. Of op de website www.mijnafvalwijzer.nl. Vul uw postcode en huisnummer in op website of app en u hebt meteen toegang tot uw persoonlijke afvalkalender. 

Wilt u een seintje krijgen als u een container aan de straat moet zetten? Zet dan eenvoudig meldingen aan. Zo weet u precies wanneer u uw container of PMD-afvalzakken buiten moet zetten. Ook kunnen we u zo informeren over wijzigingen in routes, bijvoorbeeld als er niet gereden kan worden vanwege noodweer. Of als er inhaaldagen zijn voor feestdagen. 

Heeft u geen toegang tot Mijnafvalwijzer via app of website? Dan kunt u een geprint exemplaar ophalen op het gemeentehuis of bij een van de servicepunten.