U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Gemeentelijke belastingaanslagen 2020

Deze maand worden de aanslagen gemeentelijke belastingen verstuurd. Op vrijdag 28 februari en zaterdag 29 februari vallen de belastingaanslagen in uw/op de (digitale) brievenbus.

Aanslag in berichtenbox van MijnOverheid

Inwoners die zich hebben aangemeld bij MijnOverheid, ontvangen de aanslag gemeentelijke belastingen alleen digitaal in hun berichtenbox van MijnOverheid. U ontvangt de aanslag alleen nog op papier indien u zich niet heeft aangemeld voor de berichtenbox óf als u zich vóór 19 februari 2020 heeft afgemeld voor de berichtenbox. Voor meer informatie over MijnOverheid/berichtenbox.

Bij de aanslagen zit een bijsluiter met beknopte informatie

Voor meer informatie kunt u de website www.gemeentebelastingenamstelland.nl raadplegen.

Heeft u nog vragen?

Over bijvoorbeeld de WOZ-waarde of bent u het niet eens met de waarde of aanslag? Dan verzoeken wij u eerst telefonisch contact op te nemen met Gemeentebelastingen Amstelland. In de meeste gevallen kan direct antwoord worden gegeven op uw vraag of een beslissing worden genomen over uw klacht. Gemeentebelastingen Amstelland is voor al uw vragen/klachten bereikbaar op (020) 540 4886.

Heeft u kwijtschelding toegekend gekregen van de gemeente?

Dan wordt deze automatisch overgenomen voor de aanslagen Waternet, waarvoor ook kwijtschelding kan worden aangevraagd. U hoeft dan dus niet ook nog apart kwijtschelding aan te vragen bij Waternet.