Informatiebijeenkomsten over plaatsing van laadpalen voor elektrische voertuigen

De Ronde Venen wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Dat betekent dat steeds meer inwoners een elektrische auto gebruiken. In samenwerking met het bedrijf Park ‘n Charge wil de gemeente verspreid over De Ronde Venen 18 laadpalen plaatsen zodat inwoners hun auto kunnen opladen. Tijdens informatieavonden op 3 en 11 maart geven Park ’n Charge en de gemeente algemene uitleg over het waarom van de laadpalen. Inwoners zijn van harte uitgenodigd de avonden de te bezoeken, vragen te stellen en een reactie te geven.

Waar wil Park ’n Charge de laadpalen plaatsen?

Op de website is precies aangegeven waar Park ’n Charge strategisch laadpalen wil plaatsen.

Heeft u vragen over één van deze locaties, dan kunt u uw vraag aangeven op het aanmeldformulier. Vergeet in uw reactie niet het nummer van de laadpaal te vermelden.

Wanneer zijn de informatieavonden?

Op 3 maart in het gemeentehuis in Mijdrecht en op 11 maart in café-restaurant De Eendracht (zaal De Hanenbalken) in Abcoude. Beide avonden beginnen om 19.30 uur (inloop vanaf 19 uur) en duren tot ongeveer 21 uur. Inwoners uit de hele gemeente zijn op beide avonden welkom. We verzoeken u vriendelijk zich voor de avonden aan te melden via aanmeldpagina. U kunt dan ook aangeven over welk onderwerp u meer wilt horen tijdens de informatieavond.

Aanmelden voor de informatieavond

Meer informatie

Veel gestelde vragen over de plaatsing van laadpalen vindt u op de website van Park 'n Charge.

Elektrische laadpalen