U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Nieuwsberichten juni 2020

• Landmetingen in De Ronde Venen

23 juni 2020

Binnenkort vinden er landmetingen plaats in gemeente De Ronde Venen. Een landmeter van Duo+ komt op een veilige manier meten. De adressen waar hij komt meten, ontvangen van te voren een brief.

• Informatiebijeenkomst windenergie Amsterdam

18 juni 2020

Gemeente Amsterdam organiseert verschillende online informatiebijeenkomsten over locaties voor het plaatsen van windmolens aan de randen van de gemeente.

• Ontdek duurzaam wonen vanuit huis

18 juni 2020

Wie interesse heeft in duurzaam wonen, kan online thematours volgen. Tijdens deze thematours bieden huiseigenaren via videoverbinding een kijkje in hun duurzame woning en geven een presentatie over de energiebesparende maatregelen die zij getroffen hebben. Zo helpen zij anderen graag op weg om ook aan de slag te gaan in hun woning.

• Open Monumentendag gaat door in aangepaste vorm

15 juni 2020

Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus was het even spannend, maar de landelijke organisatie van Open Monumentendag is vol vertrouwen dat het evenement in het tweede weekend van september kan doorgaan. Daarom nodigt Gemeente De Ronde Venen u (of de organisatie waarbij u betrokken bent) van harte uit om deel te nemen aan de Open Monumentendag op 12 en 13 september 2020.

• Dak of gevel vergroenen? Vraag subsidie aan bij de gemeente

08 juni 2020

Een koele woning tijdens een hete, droge zomer? Of juist tijdens koude winters de warmte zoveel mogelijk binnenshuis houden? Een prettige omgeving voor insecten, vlinders en vogels creëren? Daarvoor biedt een groen dak of groene gevel de oplossing. Wie in De Ronde Venen investeert in een groen dak of groene gevel, kan daarvoor subsidie aanvragen bij de gemeente. Met de subsidie wordt het nog aantrekkelijker om uw woning of bedrijfspand te verduurzamen.