U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Informatiebijeenkomst windenergie Amsterdam

Gemeente Amsterdam organiseert verschillende online informatiebijeenkomsten over locaties voor het plaatsen van windmolens aan de randen van de gemeente.

Omdat Amsterdam aan onze gemeente grenst begrijpen wij dat u misschien ook benieuwd bent naar deze plannen. Maar ook wanneer en hoe u invloed kunt hebben op de plannen.

Er worden in totaal 6 online informatiebijeenkomsten georganiseerd. De bijeenkomsten zijn tussen 19.00 en 20.00 uur. Op 23 juni gaat het over windmolens in de omgeving van de Gaasperplas.