Ontdek duurzaam wonen vanuit huis

Wie interesse heeft in duurzaam wonen, kan online thematours volgen. Tijdens deze thematours bieden huiseigenaren via videoverbinding een kijkje in hun duurzame woning en geven een presentatie over de energiebesparende maatregelen die zij getroffen hebben. Zo helpen zij anderen graag op weg om ook aan de slag te gaan in hun woning.

Online bezoek

Op dinsdagavond 23 juni kunt u binnenkijken bij de hoekwoning in Houten uit 1983 van Niko Portegies. Hij heeft deze twee jaar geleden verbouwd, waarmee deze nu energieneutraal en aardgasvrij is. “Wij hebben een heel aantal maatregelen getroffen, zoals de isolatie van de vloer en spouwmuur en de plaatsing van de lucht/water-warmtepomp. Tijdens de thematour vertel ik graag hoe wij dit hebben aangepakt!” 

Inschrijven

Als bezoeker krijgt u de kans om in gesprek te gaan met de huiseigenaar, om zo tot een plan te komen voor uw eigen woning. Per online thematour zijn acht plekken beschikbaar. De thematours worden georganiseerd door de Duurzame Huizen Route samen met U-thuis. Kijk op de website van duurzamehuizenroute voor een overzicht van alle thematours en om u in te schrijven.