U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Nieuwsberichten mei 2020

• Pijlstaart en VLC enthousiast over samenwerking

20 mei 2020

,,De samenwerking met een middelbare school biedt veel voordelen’’, zegt directeur Jaco van den Dool van de Pijlstaartschool in Vinkeveen. ,,Het lost ons huisvestingsprobleem op en biedt onderwijskundige voordelen.’’ Samen met rector Henk Ligthart van het VeenLanden College (VLC) Vinkeveen is hij enthousiast over het plan om leerlingen van groepen 7 en 8 les te gaan geven in het schoolgebouw aan de Bonkestekersweg. Ook wethouder Kiki Hagen ziet veel voordelen. ,,Primair en voortgezet onderwijs in een gebouw is, naast het belang van huisvesting, een ideaal uitgangspunt voor onze jeugd. Vaklessen zoals techniek kunnen gezamenlijk worden opgepakt en kinderen vanaf tien jaar, het begin van de puberteit, kunnen alvast wennen aan het voortgezet onderwijs. Voor veel kinderen een uitkomst.’’

• Actuele brugbedieningstijden

20 augustus 2020

In het onderstaande overzicht vindt u de actuele brugbedieningstijden voor de komende zomer- en winterperiode. In verband met de coronamaatregelen gaat de zomerregeling van 2020 in op 21 mei. De winterregeling geldt vanaf 16 oktober 2020.

• Project handhaving Buitengebied-West 1 mei gestart

18 mei 2020

De gemeente heeft een uitvoeringsplan gemaakt voor handhaven in Buitengebied-West. Hierin staat waarop wordt gehandhaafd en op welke manier.

• Gemeentehuis en afvalbrengstations gesloten op Hemelvaartsdag

15 mei 2020

Het gemeentehuis en de afvalbrengstations zijn gesloten op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei. Vrijdag kunt u weer terecht bij de gemeente.

• Raadscommissies vergaderen weer

01 mei 2020

De Rondeveense raadspartijen zetten de eerste stappen richting het normale politieke bedrijf. Voor het eerst sinds het uitbreken van corona komen de raadscommissies weer samen in de raadzaal.