Gemeentehuis en afvalbrengstations gesloten op Tweede Pinksterdag

Het gemeentehuis en de afvalbrengstations zijn gesloten op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni. Dinsdag kunt u weer terecht bij de gemeente.

De openingstijden van het gemeentehuis zijn aangepast om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Het gemeentehuis is van 8.30 tot 12.30 uur open.

Regel zoveel mogelijk online

Probeer zo veel mogelijk online te regelen met de gemeente. Voor het geval u ’s ochtends naar het gemeentehuis wilt komen, maak dan een afspraak, anders krijgt u geen toegang. Maar alleen als het echt noodzakelijk is, kunt u via 0297 29 16 16 een afspraak maken om langs te komen.

Telefonisch is de gemeente maandag tot en met donderdag de gehele dag bereikbaar, op vrijdag tot 12.30 uur. De openingstijden van de afvalbrengstations veranderen door de coronamaatregelen niet.

Meer informatie over de openingstijden vindt u op de pagina Contact en Openingstijden