Gemeente helpt inwoners hun energierekening omlaag te brengen

Woningeigenaren in De Ronde Venen hebben in september een waardebon van € 70,- ontvangen. Met de waardebon kunnen inwoners energiebesparende producten kopen bij bouwmarkten en webwinkels. In totaal is er €282.025,- beschikbaar in de gemeente voor de actie. Op winstuitjewoning.nl is te zien hoeveel geld er nog beschikbaar is. Als het geld op is, vervalt de waardebon.

Woonlasten verlagen met kleine energiebesparende producten

De meeste woningeigenaren weten dat zij met isolatiemaatregelen en het plaatsen van zonnepanelen hun energierekening enorm verlagen. En hun woonplezier flink verhogen. Het gevolg van kleinere energiebesparingsproducten is minder bekend. Terwijl het plaatsen ervan makkelijk is en veel oplevert. Een LED-lamp is al snel 90% zuiniger dan een gloeilamp en gaat veel langer mee. Tochtstrips helpen je om minder gas te verbruiken en zorgt voor minder tocht in huis. Zo zijn er nog veel meer producten die woningeigenaren helpen goedkoper en prettiger te wonen.

Woningeigenaren kunnen bij aangesloten winkels energiebesparende producten kopen

Daarna uploaden zij de waardebon en het aanschafbewijs via de website van Winst uit je woning. Winst uit je woning controleert de aanvragen en zorgt samen met de gemeente dat het bedrag na goedkeuring van de aanvraag op de rekening van de bewoner wordt gestort. De aanvraag is voor woningeigenaren heel simpel, aangesloten winkels hoeven niets te doen. Kijk op www.winstuitjewoning.nl/derondevenen voor meer informatie over de actie.

Koop direct online een energiebespaarbox met uw waardebon

U kunt kiezen uit 3 bespaarboxen: één waarmee u uw gasverbruik vermindert, één waarmee u uw stroomverbruik vermindert en een combinatie van beide. Afrekenen doet u direct met de waardebon.
Kiest u liever zelf welke energiebesparende producten u aanschaft? Dat kan natuurlijk ook. Plaats de producten, zoals radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen en led-lampen, in uw winkelmandje en reken af met de waardebon.