U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Woningeigenaar en geen waardebon van 70 euro voor het kopen van energiebesparende producten ontvangen?

Neem dan contact op met Winst uit je Woning. Zij zijn te bereiken op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur op 023 583 6936. Of stuur een e-mail naar info@winstuitjewoning.nl. Alle inwoners met een koopwoning in de gemeente horen afgelopen maand deze waardebon ontvangen te hebben.

Met de waardebon kunnen inwoners energiebesparende producten kopen bij bouwmarkten en webwinkels. We hebben meerdere berichten ontvangen dat inwoners de waardebon niet hebben ontvangen. Dat is niet de bedoeling: u heeft daar recht op.

Woonlasten verlagen met kleine energiebesparende producten

De meeste woningeigenaren weten dat zij met isolatiemaatregelen en het plaatsen van zonnepanelen hun energierekening enorm verlagen. En hun woonplezier flink verhogen. Het gevolg van kleinere energiebesparingsproducten is minder bekend. Terwijl het plaatsen ervan makkelijk is en veel oplevert. Een LED-lamp is al snel 90% zuiniger dan een gloeilamp en gaat veel langer mee. Tochtstrips helpen je om minder gas te verbruiken en zorgt voor minder tocht in huis. Zo zijn er nog veel meer producten die woningeigenaren helpen goedkoper en prettiger te wonen.

Woningeigenaren kunnen bij aangesloten winkels energiebesparende producten kopen

Daarna uploaden zij de waardebon en het aanschafbewijs via de website van Winst uit je woning. Winst uit je woning controleert de aanvragen en zorgt samen met de gemeente dat het bedrag na goedkeuring van de aanvraag op de rekening van de bewoner wordt gestort. De aanvraag is voor woningeigenaren heel simpel, aangesloten winkels hoeven niets te doen. Kijk op www.winstuitjewoning.nl/derondevenen voor meer informatie over de actie.

Waardebon niet ontbvangen? Neem dan contact op met Winst uit je Woning

Winst uit je Woning is te bereiken op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur op 023 583 6936. Of stuur een e-mail naar info@winstuitjewoning.nl. Zij zorgen ervoor dat u de waardebon ontvangt.