U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Wijziging SyntusFlex tijdens afsluiting Pieter Joostenlaan Wilnis

In verband met het geringe gebruik en de aangescherpte Corona (Covid-19) maatregelen hebben de gemeente en Syntus in gezamenlijk overleg besloten SyntusFlex vanaf maandag 19 oktober af te schalen.

De flexibele vervoersservice van Syntus rijdt dan alleen nog maar doordeweeks van 6:00 t/m 21:00u. De extra opstaphaltes blijven wel beschikbaar. Meer informatie over deze aanpassing en het reserveren van de SyntusFlex dienst kunt u vinden op de website van Syntus.

Mocht het afschalen van de regeling problemen opleveren voor u als gebruiker, dan verzoeken wij u hierover contact op te nemen met Kamal Abbasi van gemeente De Ronde Venen, telefoon 0297 291747 / 06 82962279 of per email k.abbasi@derondevenen.nl.