U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Meld je aan voor schoonmaakacties zwerfafval

Zaterdag 19 september is het World Cleanup Day. De grootste wereldwijde opruimactie van het jaar! Doel is om samen zoveel mogelijk zwerfaval op te ruimen. Dit doen we ook in onze gemeente, samen met verschillende andere organisaties.

Met elkaar maken we de wandelpaden en riviertjes in het landschap van De Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam schoon. De gemeente regelt opruimmaterialen en kano’s om afval uit het water te halen. De opruimactie vindt plaats op zaterdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur. Het start- en eindpunt is het Viscentrum, Molenweg 19 in Abcoude, nabij het Fort. Meld je aan via: nmederondevenen@odru.nl.

Je kunt ook meehelpen bij Vinkeveen Haven op 19 september tussen 10.00 en 12.00 uur. Je mag gratis kano’s en supplanken gebruiken. Je kunt ook meedoen met eigen boot, als opstapper of lopend. Voor deelnemers zijn er vuilniszakken, grijpers, routekaarten en handschoenen. Meld je aan voor deze opruimactie via: www.vinkeveenhaven.nl