U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Lees verder over het coronavirus. Bent u ondernemer, kijk dan hier voor de regelingen voor ondernemers.

Dashboard coronavirus

Het dashboard coronavirus geeft informatie over de ontwikkeling van het coronavirus in Nederland en in de regio Utrecht. Met deze informatie kunnen eerder signalen van een toename van de verspreiding van het virus worden opgepikt.

We moeten voorkomen dat het virus weer om zich heen grijpt. Het aantal IC-en ziekenhuisopnames geven in de kern de ultieme waarschuwing. Maar eerder al komen de signalen door via de testuitslagen die vertaald worden naar het aantal positief geteste personen per 100.000 inwoners. Daarnaast zijn er andere gegevens die de epidemie beschrijven.

Over het dashboard

Het dashboard coronavirus laat met actuele cijfers zien hoe het coronavirus zich in Nederland verspreidt. De informatie komt van onder andere het RIVM, de GGD’en en de ziekenhuizen. Op het dashboard is bijvoorbeeld te zien hoeveel mensen positief getest zijn op het virus en of het aantal besmettingen oploopt. Op het dashboard van de GGD regio Utrecht vindt u informatie over de ontwikkeling van het coronavirus in de regio Utrecht. Ook maakt de GGD regio Utrecht rapportages met een toelichting op de cijfers.