U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Nieuwsberichten december 2020

• Kringkoop Mijdrecht gesloten tot 19 januari

24 december 2020
  • De Ronde Venen legt 4 ecopassages aan in Groot Wilnis-Vinkeveen

23 december 2020

In december legt de gemeente De Ronde Venen in natuurgebied Demmerik 4 ecopassages aan. In de Demmerikse kade, de Ter Aase zuwe, de Veldhuisweg en de Korenmolenweg maakt de gemeente aanpassingen. Verschillende diersoorten kunnen zo het natuurgebied beter en op een veiligere manier bereiken. Dit geldt zeker ook voor de otter die al in de buurt van onze gemeente wordt gesignaleerd.

• Ophaalmomenten 2021 staan in Mijnafvalwijzer

23 december 2020

Wilt u weten wanneer het verschillende afval wordt opgehaald in 2021? Kijk voor de ophaaldata op Mijnafvalwijzer. Sinds 2020 vervangt Mijnafvalwijzer de papieren afvalkalender. In deze digitale afvalwijzer staan altijd de actuele ophaaldagen. En u kunt meldingen ontvangen wanneer u de container aan de weg mag zetten.

• Renovatie dorpsbrug Abcoude

17 december 2020
  • Aandacht voor elkaar - Machteld

16 december 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. En we moeten volhouden, want het einde is nog niet in zicht. Daar hebben we elkaar hard bij nodig. We willen de tijd nemen om nog meer aandacht voor elkaar te hebben en stil te staan bij elkaars verdriet, teleurstelling en onzekerheid. Inwoners van gemeente De Ronde Venen hebben hun eigen verhalen over hun ervaringen in coronatijd. Die delen we graag met u. Meer verhalen lezen? U vindt ze op www.aandachtvoorelkaar.nl.

• Herplant nieuwe bomen

• Ophaalmomenten 2021 staan in Mijnafvalwijzer

10 december 2020
  • Maak van je mondkapje geen zwerfkapje

10 december 2020
  • Omruilen restafvalcontainers nog niet mogelijk

09 december 2020

Tiny Forest

• Tiny Forest geplant in Mijdrecht

03 december 2020

Het tweede Tiny Forest is geplant aan de Johan van Renessestraat in Mijdrecht. Een Tiny Forest is een minibos, ter grootte van een tennisbaan, met inheemse beplanting. Het bos is een prettige plek voor vogels, insecten en kleine zoogdieren, maar ook voor mensen.

• Mondkapjesplicht per 1 december

03 december 2020

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het dragen van een mondkapje in onder andere winkels, musea, restaurants en theaters sinds 1 december verplicht.