U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Lyndsey en Dylan bezorgden lichtpuntjes bij winkeliers en ouderen in Abcoude

Donderdag 4 februari werden Lyndsey Vos (12 jaar) en Dylan Bouwense (4 jaar) thuis verrast met een welverdiende Rondeveense Topper door burgemeester Maarten Divendal en wethouder Rein Kroon.

Tijdens de eerste lockdown-periode hebben de kinderen ondernemers in Abcoude opgevrolijkt met een zelfgemaakte paastraktatie. Ze hebben 600 (!) doosjes gemaakt en die gevuld met paaseitjes. Hier zaten ook kaartjes bij die zij zelf hebben beschreven. De doosjes hebben ze bij de winkeliers en bij ouderen langsgebracht om hen een hart onder de riem te steken.

De ontvangers waren vaak erg ontroerd door dit mooie gebaar van deze jonge kinderen. Lyndsey en Dylan waren op hun beurt blij dat ze iets voor anderen konden doen. Wat een prachtig gebaar in deze moeilijke tijden, Lyndsey en Dylan. Jullie zijn echte toppers, waar we trots op mogen zijn!
Wilt u niets missen van de Rondeveense Toppers? Via onze social media kanalen kunt u ook de video van de uitreiking bekijken. Daarnaast vindt u alle informatie over de Rondeveense Topper via www.derondevenen.nl/rondeveensetopper.

Wethouder Rein Kroon, Lindsey en Dylan en burgemeester Maarten Divendal

Wethouder Rein Kroon en burgemeester Maarten Divendal overhandigen de Rondeveense Toppers aan Lindsey en Dylan.