Zomertijd: extra tijd om te fietsen of wandelen door de gemeente

In de nacht van 27 op 28 maart gaat de zomertijd in. De klok gaat dan een uur vooruit en het is ’s avonds langer licht. Dat geeft een extra mogelijkheid om te genieten van de omgeving en de mooie natuur die we in de gemeente hebben.

Wandelen en fietsen, lekker buiten zijn en bewegen en ondertussen genieten van het voorjaar in uw eigen omgeving. De Ronde Venen kent vele aantrekkelijke wandel- en fietsroutes. Bij de boekhandels in De Ronde Venen, zijn de boekjes ‘Benen door de Venen’ en ‘Fietsen door de Venen’ verkrijgbaar. Hierin staan mooie wandel- en fietsroutes variërend in lengte. Langs forten, stille watertjes, dijken, natuurgebieden en laaggelegen polders. Sporten en bewegen is goed voor de gezondheid, dus een aanrader voor iedereen die binnenkort eens lekker de benen wil strekken.