De Ronde Venen stroopt de mouw op

Vaccineren tegen het coronavirus is belangrijk. Met vaccinatie beschermen we niet alleen onszelf, maar ook familie, vrienden en kwetsbare mensen. Jezelf laten vaccineren is dus ook een kwestie van solidariteit. Een hoge vaccinatiegraad vermindert de druk op de zorg.

1e of 2e prik: vrije inloop of op afspraak

In Mijdrecht kunt u zich laten vaccineren in de Bowling Mijdrecht, Ontspanningsweg 1a. Elke woensdag kunnen inwoners daar tussen 9.30 uur en 17.00 uur een vaccinatie krijgen.

Boosterprik: alleen op afspraak

Ook voor de boosterprik kunt u terecht bij de Bowling Mijdrecht. Alle mensen geboren in 1939 of eerder kunnen nu telefonisch een afspraak maken voor een boostervaccinatie. Het is niet nodig om op de uitnodigingsbrief van het RIVM te wachten. U kunt bellen naar het Klant Contact Center (KCC) van de GGD regio Utrecht: 030-630 54 00. Elke dag bereikbaar tussen 8.00 en 20.00 uur.
Heeft u vragen? Kijk dan op www.ggdru.nl/coronavaccinatie 

Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen als u naar een testlocatie of vaccinatielocatie gaat. Het houden van 1,5 meter afstand is verplicht. Het dragen van een mondkapje is verplicht vanaf 13 jaar.