Derde en laatste chipronde restafvalcontainers

Inmiddels is 95% van de restafvalcontainers in de gemeente gechipt. Eind januari volgt een laatste ronde om de niet-gechipte containers van een chip te voorzien.

Inwoners van wie de restafvalcontainer volgens onze administratie nog niet gechipt is, krijgen binnenkort een brief. Hierin staan de datum van de laatste chipronde en instructies om de container klaar te zetten. Iedereen wordt verzocht hieraan mee te werken. Straks worden in De Ronde Venen alleen nog containers met een chip geleegd.

Ontvangt u geen brief en heeft uw container nog geen chip? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum van de gemeente: 0297 29 16 16. Heeft u vragen over het chippen zelf? Neem dan contact op met de helpdesk van DBICS, dit bedrijf voert het chippen uit. Kijk op www.derondevenen.dbics.nl of bel 085 82 24 497.