Gemeente nodigt inwoners, ondernemers en verenigingen uit voor de nieuwjaarsreceptie

Op maandagavond 9 januari 2023 vindt de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie plaats. Het college van B en W nodigt inwoners, ondernemers en organisaties van harte uit om naar de receptie te komen en elkaar een goed en voorspoedig 2023 toe te wensen. Aanmelden is niet nodig.

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats van 19.00 tot 22.00 uur in sport- & zalencentrum de Willisstee, 
Pieter Joostenlaan 24 in Wilnis. Tijdens de receptie houdt burgemeester Maarten Divendal een  nieuwjaarstoespraak. Daarna introduceert Divendal de nieuwe wethouders en stelt hij hen enkele vragen over wat zij in het nieuwe jaar willen realiseren en hun motivatie. 

Burgemeester Maarten Divendal is blij dat na 2 corona jaren eindelijk de nieuwjaarsreceptie weer door gaat. “De nieuwjaarsreceptie blijft een uitgelezen kans om onder het genot van een hapje en drankje met elkaar terug te kijken op 2022 en vooruit te blikken op 2023. Ik kijk er dan ook naar uit om de 9e weer veel inwoners, ondernemers en organisaties te spreken”, aldus de burgemeester.

De nieuwjaarsreceptie wordt net als eerdere jaren gehouden in combinatie met een kramenmarkt

Hier presenteren Rondeveense verenigingen, instellingen en instanties zichzelf en vertellen ze iets over hun activiteiten. 

Programma

Hier presenteren Rondeveense verenigingen, instellingen en instanties zichzelf en vertellen ze iets over hun activiteiten.

19.00 uur Aanvang nieuwjaarsreceptie gemeente De Ronde Venen
20.15 uur Nieuwjaarstoespraak burgemeester Maarten Divendal, met daarin korte vragenronde met de wethouders Van der Greft, Zevenhuizen, Vijselaar en Van Uden
Aansluitend Optreden van Piratenmeiden van het Shanty en Zeemanskoor De Turfschippers Vinkeveen
22.00 uur Einde receptie 


pbweek51_22096_Gemeente nodigt inwoners, ondernemers en verenigingen uit voor de nieuwjaarsreceptie.jpegFotobijschrift: Het college van B&W en de gemeentesecretaris van De Ronde Venen kijken ernaar uit om weer veel inwoners, ondernemers en organisaties te spreken tijdens de nieuwjaarsreceptie