Inloopavond ‘De Meijert’ druk bezocht

Er kwamen, ondanks het slechte weer, toch veel belangstellenden naar de inloopavond over de bouwplannen ‘De Meijert’ in Mijdrecht. De ontwikkelaars en de gemeente gaven dinsdag 23 januari 2024 informatie over de huidige plannen, de planning, de ontwerpbestemmingsplannen en onderwerpen zoals parkeren en groen.

Op grote panelen waren de ontwerptekeningen weergegeven en konden bezoekers in gesprek gaan en hun vragen stellen. Naast omwonenden kwamen er ook veel geïnteresseerden voor de koopappartementen. Op de panelen kon men de 90 sociale huurappartementen, 16 koopwoningen en 54 zorg- en aanleunwoningen bekijken. De 42 vrije sector huurappartementen worden in een later stadium gepresenteerd. Bekijk of download de informatiepanelen.

Op dit moment liggen de plannen ter inzage en kan men tot en met 9 februari een zienswijze indienen door een brief te sturen. Meer informatie hierover vindt u op De Meijert
Heeft u vragen aan de gemeente over De Meijert? Mail dan naar: demeijert@derondevenen.nl