Kinder-inloopmiddag over natuurspeelplaats op 27 november

Woensdagmiddag 27 november 2019 organiseren provincie Utrecht, gemeente De Ronde Venen en Staatsbosbeheer een speciale kinder-inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag kunnen de kinderen uit Vinkeveen en Wilnis (en hun ouders) vertellen wat hun wensen zijn voor de natuurspeelplaats die onderdeel wordt van het project Natuurontwikkeling in Marickenland. Alle ideeën worden zoveel mogelijk verwerkt in het uiteindelijke ontwerp van de natuurspeelplaats.

De natuurspeelplaats wordt aangelegd aan de rand van het natuurgebied, achter het Veelandencollege in Vinkeveen. Hij wordt echt onderdeel van het natuurgebied. Met de inrichting van de speelplaats moet daar dus rekening mee worden gehouden. Naar verwachting starten de werkzaamheden al in de zomer van 2020 en kan de natuurspeelplaats datzelfde jaar nog geopend worden.

Waar en wanneer

De kinder-inloopmiddag is op woensdag 27 november 2019 in het gebouw van Scouting Eliboe, Bonkestekersweg 3 in Vinkeveen. Kinderen en hun ouders kunnen tussen 15:00 en 19:00 uur binnenlopen, wanneer het ze het beste uitkomt. Rond 15:15 uur geeft de kinderburgemeester van De Ronde Venen het startsein voor het opschrijven van de ideeën.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de natuurspeelplaats of het project Natuurontwikkeling in Marickenland? Kijk dan op www.marickenland.nu of stuur een e-mail naar info@marickenland.nu.

Jongen loopt op boom

Lekker klimmen en klouteren op een boom

Kinderen zitten op boom

Kinderen spelen in de natuur