Kom op 21 september naar de Mobiliteitsstand op de markt van Mijdrecht

Wij hechten veel waarde aan mobiliteit binnen onze gemeente, mobiliteit gaat over veel meer dan reizen. Het gaat erom dat je de middelen hebt om te kunnen doen wat je zou willen doen. Binnen de gemeente streven we ernaar om het reizen van A naar B zo aangenaam en eenvoudig mogelijk te maken voor onze inwoners. Om u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden die er zijn, nodigen wij u van harte uit om op donderdag 21 september tussen 10.00 uur en 14.00 uur onze Mobiliteitsstand op de markt te bezoeken.

Samenwerking met Mobiliteitspartners

Onze mobiliteitspartners, zoals de buurtbus, ANWB automaatje, OV-maatje en Greenwheels, helpen u graag op weg. U kunt rekenen op duidelijke informatie waar u wat aan heeft, en er is voldoende tijd om samen met u te kijken welke manier van reizen het meest comfortabel voor u is.

Mobiliteitsweek in de provincie Utrecht

Tijdens de Mobiliteitsweek (16 tot en met 22 september) worden in de hele provincie Utrecht tal van activiteiten georganiseerd om duurzame mobiliteit te bevorderen. Dit is van groot belang, aangezien het aantal inwoners en bezoekers in onze regio de komende jaren aanzienlijk zal toenemen. Om de provincie Utrecht bereikbaar, groen en gezond te houden, zetten we ons volop in voor duurzame mobiliteit. Kijk op www.mobiliteitsweekutrecht.nl om te ontdekken welke evenementen er plaatsvinden.. 

21 september 10.00 – 14.00 uur

“Mobiliteit is de sleutel tot inclusie en de mogelijkheid voor iedereen om actief deel te nemen aan onze samenleving. Onze inspanningen om mobiliteit te verbeteren zijn niet alleen een kwestie van vervoer, maar een toewijding aan gelijke kansen en een verbetering van de levenskwaliteit voor al onze inwoners, ongeacht hun mobiliteitsbeperkingen. Ik kijk ernaar uit om u te verwelkomen op onze Mobiliteitsstand.” aldus wethouder Vijselaar (mobiliteit).

U vindt de Mobiliteitsstand op het markterrein vlak voor de ingang van het gemeentehuis.