Nieuwe informatie voor monumenten- en kerkeigenaren

Bent u eigenaar van een monument of kerk? Of geïnteresseerd in cultuurhistorie? Dan staat er sinds deze week nieuwe informatie voor u op de website van de gemeente.

Er gebeurt in de gemeente heel veel op het gebied van cultuurhistorie en monumenten. Dit willen we graag laten zien. Daarom staat er vanaf deze week weer nieuwe informatie op de website.

U kunt bijvoorbeeld meer lezen over wat voor erfgoed (Erfgoed in De Ronde Venen - Gemeente De Ronde Venen) we in de gemeente hebben en hoe u dat op Open Monumentendag (Open Monumentendag - Gemeente De Ronde Venen) kunt beleven. Speciaal voor kerkeigenaren staat er nu ook informatie over de Stichting Behoud Kerkelijke Gebouwen (SBKG - Midden en Oost Nederland) online. 

Als monumenteneigenaar hebt u recht op subsidie en zijn er interessante financieringsmogelijkheden. We hebben alle informatie (Monumenten - Gemeente De Ronde Venen) voor u op een rij gezet. Ook over het restaureren, verbouwen of verduurzamen van uw monument. 

Heeft u vragen over uw monument of het erfgoed in De Ronde Venen? Neem dan gerust contact op via cultuurhistorie@derondevenen.nl 

Molen Wilnis