U kunt digitaal een afspraak maken voor een paspoort, ID-kaart of rijbewijs. Voor alle andere producten of diensten bel voor een afspraak 0297 - 29 16 16.

Op de hoogte blijven van vergunningaanvragen in uw buurt?

Gemeente De Ronde Venen plaatst alle officiële publicaties van de gemeente op officielebekendmakingen.nl. Wilt u geïnformeerd worden over officiële publicaties? Dan kunt u zich abonneren op de e-mailservice om berichten digitaal te ontvangen. Abonneren doet u op www.overuwbuurt.overheid.nl.

Hoe werkt het?

• Ga naar www.overuwbuurt.overheid.nl
  • Vul uw e-mailadres in bij ‘e-mailservice’
  • Voer uw adres in en het gebied waarover u berichten wilt ontvangen
  • Geef aan welk soort berichten u wilt ontvangen
  • Bevestig de e-mailservice

U kunt zich altijd afmelden voor deze e-mailservice

Officiële publicaties als service ook in De Groene Venen

Als service plaatsen we bepaalde publicaties ook op de gemeentepagina in De Groene Venen en op onze website. Rechten kunnen alleen worden ontleend aan de publicatie op officielebekendmakingen.nl (elektronisch Gemeenteblad). Op lokaleregelgeving.overheid.nl vindt u onze beleidsregels en verordeningen die op dit moment gelden.

Alles op 1 website

Het is nu mogelijk om op 1 website alle algemene bekendmakingen, mededelingen en kennisgevingen van de overheid te vinden en te raadplegen. Alle gemeenten, provincies en waterschappen, maar ook de rijksoverheid zijn verplicht te publiceren op officielebekendmakingen.nl. Zo is alle officiële overheidsinformatie vindbaar en toegankelijk op officielebekendmakingen.nl.